dilluns, 9 d’abril de 2012

La mona de casa!

El Ricard i jo hem fet una mona de xocolata, albercoc, maduixes i bombons de taronja! Us deixem la recepta!





EL PA DE PESSIC

  • El·laboració:



1. Es barregen tots els ingredients una bona estona.

2. Posem la barreja en un motlle enfarinat prèviament (amb mantega i després espolsat de farina)

3. Es posa al forn calent a 180ºC durant uns 20 minuts aproximadament, fins que estigui cuit.





ELS BOMBONS
  • El·laboració:


1. Desfem la xocolata al bany maria

2. Impregnem els motlles per fer bombons, amb una capa fineta de xocolata desfeta, de manera que quedin les parets del motlle ben cobertes.




3. Posem el motlle al congelador durant dos minuts perquè la xocolata quedi completament dura.

4. Fem una barreja de crema de cacau i melmelada de taronja i la posem en petites quantitats al motllo.





5. Cobrim els bombons amb la xocolata desfeta que ens queda. Sacsegem el motlle lleugerament fins que s'eliminin les bombolletes d'aire i eliminem amb una espàtula la xocolata que ens sobra.




6- Ho posem a la nevera uns 10 minuts i ja estaran llests per desemmotllar




LA COBERTURA I EL FARCIT

  • El·laboració:

1. Triturem la melmelada de albercoc i farcim el pastís
2. Desfem al bany maria la xocolata, juntament amb la llet (nosaltres la vam fer servir de soja avainillada) i la mantega, fins que ens quedi una massa ben cremosa.
3- Posem la xocolata per sobre del pastís i ens ajudem d'una espàtula perquè quedi tot ben cobert.


4- Quan la xocolata comenci a solidificar-se, i posem les maduixes tallades per la meitat i els bombons al gust.
5- Nosaltres el vam guardar a la nevera fins a l'hora de servir-se, per evitar que la xocolata de la cobertura i dels bombons s'estovés.



Apa, bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada