La recepta d'una bona calçotada:
Amics, calçots, foc, carn a la brasa, pa de pagès, salsa, un porró ple de vi i taronges.
La receta para una buena calçotada:
Amigos, calçots, fuego, carne a la brasa, pan de payés, salsa, un porrón lleno de vino y naranjas
Divendres al matí vaig ajudar al meu pare a arrencar els calçots, i me'n vaig carregar uns quants amb la meva poca traça per clavar l'aixada... diu que en comptes de clavar-la, sembla que pentini la terra...
El viernes por la mañana ayudé a mi padre a arrancar los calçots, y me cargué unos cuantos por mi poca maña al clavar la azada. Dice que en vez de clavarla, parece que peine la tierra..
También preparamos la salsa entre la Encarni y yo, que el sábado tocaba calçotada familiar!
M'encanta el ritual que es fa: col·locar els calçots a la graella, encendre les redoltes, cremar les cebes per un cantó i l'altre, embolicar-los per farcells en papers de diari, fer la carn a la brasa, omplir tarronets de salsa i menjar fins estar a punt de rebentar!
Me encanta el ritual que se hace: colocar los calçots a la parrilla, encender las sarmientos, quemar las cebollas por un lado y el otro, envolverlos por fardos en papel de periódico, hacer la carne a la brasa, llenar las cazuelitas de salsa y comer hasta rebentar!
Suggerència: afegir-hi al sobretaula unes cerveses i unes partida al dòmino. A nosaltres aquesta recepta ens va funcionar, va ser una gran calçotada! :)
Sugeréncia: añadir a la sobremesa unas cervezas y unas partidas al dómino. A nosotros nos funcionó, fué una gran calçotada! :)
Bon profit!
Ja m'han dit que està bonissim...tindrem que prober-ho!!!
ResponEliminaXxx
OOh!! Menuda pinta rica!!
ResponEliminaBesos!
Nika
oooohhh Tati! quina enveja!!! m'encanten els calçots!!!! aviat en farem una també! un petonàs bonica
ResponEliminaHola Tati, Que maravilla!!!!! cosechar tu propia comida eso es algo grande y luego prepararla con tu padre ohh que suerte! y la cereza del pastel la ultima foto se ve que disfrutaron a todo dar, cuanto me alegro por ti, me encanto tu post, besos y abrazos
ResponEliminaUn dia rodó, no? Nosaltres encara no ens em posat d'acord per fer-ne cap. Ens haurem de donar manya, que se'ns tira el temps a sobre.
ResponEliminaMe encantan!!y es que es un plato delicioso!!besos
ResponEliminaSembla que va ser una festasa!!! I amb això del pitet els calçots estàn al mateix nivell que la llagosta. Encara que jo crec que estàn un graó o dos per damunt.
ResponEliminaPetonets
Mis padres hacen todos los años! les leere tu entrada ;) un beso!
ResponEliminaVaya pinta que tiene eso, me ha entrado hasta hambre y todo. Y lo mejor de todo es hacerlo en un ambiente familiar.
ResponEliminaFeliz fin de semana guapa!!!
Hasta aquí llega el olor!! que buenos! y que bien lo pasasteis. Un día completo.
ResponEliminaUn beso
Que divertidas las calçotadas, me encantan, y que ricas que están, lástima que la temporada dure tan poco y que por aquí cueste tanto encontrarlas!!
ResponEliminaUn abrazo!!