dimarts, 18 de setembre del 2012

Els retrats de la família Berio-Piccolini

 Pasta de modelar, llapis i acrílics.

Aquests tres marcs il·lustrats són els retrats de la Bel·la, l'Angellica i en Mario, tres personatges inventats que formen una família Italiana amb característiques peculiars.








Berio-Piccolini

La família Berio-Piccolini dóna voltes per tot el món enrolats en un circ. Recorden amb certa nostàlgia la seva terra natal i és per això que, de tant en tant, els agrada descobrir els restaurants italians de les ciutats que visiten. Viuen en una caravana petita amb les parets pintades de blanc i un finestral al sostre de vidre que en Mario s'esforça en mantenir sempre net perquè a les nits destapades res els tapi les estrelles.







Bel·la

La gossa més presumida i més estimada de la companyia és, sens dubte, la Bel·la. Juga amb els nins i les nines a fet i amagar i en té cura mentre espera que els grans anunciïn que ja és l'hora de dinar. Li agrada que li raspallin els pèls i la olor que fa el xampú que li posa l'Angellica.







Angellica Piccolini

La senyora Angellica Piccolini vola pels aires com si fos un ocell. Obre els braços amb elegància mirant al públic des de el cel de la carpa i li envia un petó a en Mario que l'acaba de presentar des del centre de la pista. L'Angellica canta òperes mentre pinta quadres, mentre cuina i mentre es dutxa els cabells que sempre deixen restes de lila.







Mario Berio

Mario s'agafa la panxa per riure i es pessiga les puntes del bigoti quan en porta alguna de cap. Malgrat el seu caràcter despreocupat i bromista, sempre està nerviós i amb els nas arrufat cinc minuts abans de que comenci la funció. Li encanten els barrets de tota mida i tot color i la música Country el posa de bon humor.




dijous, 6 de setembre del 2012

Començant projectes...

Us deixo un petit tast del primer carret exposat pel projecte final.
Una abraçada!





"DIA 8: San Juan de Luz - Pescadors"
Càmera: minolta x-370
Pel·lícula: lomography Earl Grey ISO:100 35mm.





"DIA 8: San Juan de Luz - Nusos"
Càmera: minolta x-370
Pel·lícula: lomography Earl Grey ISO:100 35mm.



"DIA 12: Llanes"
Càmera: minolta x-370
Pel·lícula: lomography Earl Grey ISO:100 35mm.

dimarts, 4 de setembre del 2012

dilluns, 3 de setembre del 2012

Semblances I






"La senyora Anacleta podria destacar com a inventora, aviadora o enginyera aeronàutica."