diumenge, 18 de novembre del 2012

I JA EN SÓN 19..




La Laura és una de les persones amb que més afinitat tinc i, malgrat la distància, una de les persones que més a prop està quan la necessito. Aquesta necessitat no es redueix a moments puntuals, sinó que s’expandeix en el dia a dia, allargant-se en els mesos i construint, a dia d’avui, una de les amistats que més valoro i més agraeixo. 




De vegades els impulsos més intrínsecs, aquells que no sabries explicar o simplement no necessiten un perquè, són els que t’aporten una escletxa de llum i et regalen, a canvi, una caloreta agradable, com si entre la cervesa i la teràpia florís una espurna d'estiu sobtat. 




L’any passat era molt emocionant fer-te galetes per celebrar els teus divuit. Enguany he pensat que, aprofitant les ganes que tens de veure créixer les verdures sobre el gris de la ciutat, podia fer-te un regal molt més al·legòric, del qual n’estic segura que en sabràs treure el veritable simbolisme. 




Felicitats!

dimarts, 13 de novembre del 2012

Bea, per molts anys!



El 23 de setembre va ser un gran dia: la meva germana Bea va celebrar el seu divuitè aniversari en aquest raconet de món i, entre amics i família, vam fer tot el possible perquè el menú d'aquesta jornada fos especial.



  • Entre totes i tots li vam fer una llibreta amb escrits. Jo em vaig encarregar de la portada, la contraportada i les guardes:




  • La meva pàgina portava una postal d'aniversari feta amb collage. la roseta és aportació de la Iaia Isabel!


  • I pel pastís de xocolata, vaig seguir una recepta del blog To be Gourmet. És fàcil de fer i molt bo! En comptes de cireres hi vaig posar mores d'aquelles de llaminadura.


Foto i recepta del pastís del blog To be Gourmet