divendres, 31 de gener del 2014

CARRETERA I MANTA 2012

Avui m'he aixecat amb la intenció d'aprofitar per fer endreça, però m'he trobat una carpeta farcida de fulls, d'anotacions i fotografies de quan vaig fer el projecte de Final de Cicle de Il·lustració.

Hoy me he levantado con la intención de aprovechar para hacer limpieza, pero me he encontrado una carpeta llena de hojas, de anotaciones y fotografías de cuando hice el proyecto de Final de Ciclo de Ilustración. 





dijous, 30 de gener del 2014

AGAFADORS

Alguns regalets més que vaig fer per per Nadal, per agafar l'olla del caldo sense cremar-se!
Algunos regalitos más que hice para Navidades, para cojer la olla del caldo sin quemarse!






















Fàcils i ràpid de fer, amb la tècnica de Log Cabin són xulos de fer i queden genials!
Fáciles y rápidos de hacer, con la técnica de Log cabin son muy divertidos de hacer y quedan geniales! 

Una abraçada noies, ja queda molt poquet per al cap de setmana!
Un abrazo chicas, ya queda muy poquito para el fin de semana!

Estoy enlazando este/a post 
a la #52 fiesta de enlaces del blog Personalización de Blogs

dilluns, 27 de gener del 2014

LA IAIA ISABEL

PUNTA DE COIXÍ

Avui volia presentar-vos els àgils dits de la que és la meva primera mestra de costura, la meva àvia. Ella em van ensenyar a fer punt de creu, a brodar i a moure els boixets tímidament quan era més petita. 

Hoy quería presentaros los ágiles dedos de la que fue mi primera maestra de costura: mi abuela. Ella me enseñó a hacer punto de cruz, a bordar y a mover los bolillos tímidamente cuando era más pequeña.


dijous, 23 de gener del 2014

dijous, 16 de gener del 2014

DETALLETS 2013

Els angelets són un experiment.. Volia tenir un detall amb els familiars i amics amb els que cada any celebrem la "Nochebuena" i vaig recordar que l'any passat, la Gemma (la nostra profe de Patchwork) tenia uns angelets molt bonics penjats al taller.. com que quan vaig dir de fer-los ja estàvem de vacances, no li vaig poder preguntar com es féien exactament, així que aquest és el resultat entre el que jo recordava i la improvització del moment! Les fotos són cutrilles, però sóc un despist i les vaig fer a últim moment a cuita-corrents!


Los angelitos son un experimento .. Quería tener un detalle con los familiares y amigos con los que cada año celebramos la "Nochebuena" y recordé que el año pasado, Gemma (nuestra profe de Patchwork) tenía unos angelitos muy bonitos colgados en el taller .. como cuando dije de hacerlos ya estábamos de vacaciones, no le pude preguntar cómo se hacían exactamente, así que este es el resultado entre lo que yo recordaba y la improvisación del momento! Las fotos son cutrilles, pero soy un despiste y las hice a último momento a toda prisa!

dimecres, 8 de gener del 2014

SANT TORNEM-HI!

Anem deixant enrere les festes i tornant a la rutina... amb il·lusió i nous projectes! 
Espero que hagin estat uns dies bonics i que els reixus hagin dut molta energia a tots i totes!

Com que aquests dies hem anat de dinar en dinar, he parat poc per aquí, però en els propers dies aniré actualitzant el blog amb les últimes coses fetes al 2013. 

A finals de Novembre, em va demanar si podia fer uns cubs personalitzats semblants als que fa temps vaig regalar-li al Dani i a la Mari (els podeu veure aquí). Aquest és el resultat, amb uns dibuixos simples però vistosos dels colors primaris. Les teles són estampades de quadrets, ratlletes i topos, a mi m'agraden molt! espero que als papis els hi hagi agradat, i que l'Ona en gaudeixi molt jugant-hi!











Vamos dejando atrás las fiestas y volviendo a la rutina ... con ilusión y nuevos proyectos! Espero que hayan sido unos días bonitos y que los reyes os hayan traído mucha energía a todos y todas!

Como estos días hemos ido de comida en comida, he estado muy poco por aquí, pero en los próximos días iré actualizando el blog con las últimas cosas hechas en 2013.

A finales de Noviembre, me pidieron si podía hacer unos cubos personalizados similares a los que hace tiempo regalarle a Dani ya Mari (los podéis ver aquí). Este es el resultado, con unos dibujos simples pero vistosos de los colores primarios. Las telas son estampadas de cuadritos, rayitas y topos, a mí me gustan mucho! espero que los papis les haya gustado, y que Ona disfrute mucho jugando con ellos!

Este post participa en la Fiesta de enlaces de en la fiesta de enlaces nº49 de Personalización de blogs.