dijous, 16 de gener del 2014

DETALLETS 2013

Els angelets són un experiment.. Volia tenir un detall amb els familiars i amics amb els que cada any celebrem la "Nochebuena" i vaig recordar que l'any passat, la Gemma (la nostra profe de Patchwork) tenia uns angelets molt bonics penjats al taller.. com que quan vaig dir de fer-los ja estàvem de vacances, no li vaig poder preguntar com es féien exactament, així que aquest és el resultat entre el que jo recordava i la improvització del moment! Les fotos són cutrilles, però sóc un despist i les vaig fer a últim moment a cuita-corrents!


Los angelitos son un experimento .. Quería tener un detalle con los familiares y amigos con los que cada año celebramos la "Nochebuena" y recordé que el año pasado, Gemma (nuestra profe de Patchwork) tenía unos angelitos muy bonitos colgados en el taller .. como cuando dije de hacerlos ya estábamos de vacaciones, no le pude preguntar cómo se hacían exactamente, así que este es el resultado entre lo que yo recordaba y la improvisación del momento! Las fotos son cutrilles, pero soy un despiste y las hice a último momento a toda prisa!


I aquí alguns detalls més que vaig fer per el dia de reis.. Caragols amb els patrons Tilda del llibre Muñecos y adornos para decorar la casa. Amb les fotos em va passar el mateix, així que no en tinc cap que valgui la pena! 

Y aquí algunos detalles más que hice para el día de reyes .. Caracoles con los patrones Tilda del libro Muñecos y adornos para decorar la casa. Con las fotos me pasó lo mismo, así que no tengo ninguna que valga la pena!




Caragol, treu banya,
puja a la muntanya,
caragol bové...
Jo també vindré!


Espero que passeu un bon cap de setmana totes i tots! Una abraçada!
Espero que paséis un buen find e semana todas y todos! Un abrazo!

20 comentaris:

  1. Que macos els cargols i els angelets! No soc molt de "tildes" tot i que els cargols son una pasada, nena aquests detallets t'han quedat preciosos, felicitats! =D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Susana! A mi m'agraden molt els animalons i les idees que porten els llibres.. i les col·leccions de teles també.. encara que normalment se miran pero no se compran! xD

      Elimina
  2. Te han quedado monissimos. Súper bonitos...seguro que tus familiares habrán disfrutado con los angelitos....a mi me han enamorado.
    Un brazo.

    ResponElimina
  3. No se como eran los originales, pero te han quedado muy chulos. Un detalle precioso para regalar en Navidad.
    Un beso

    ResponElimina
  4. Quan veig coses tam boniques em dic a mi mateixa, has d'aprendre a cosir :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, i tant! És una adicció! Gràcies pel cumplidu! :P

      Elimina
  5. Me han robado el corazon los caracoles!!besos

    ResponElimina
  6. Jiji, que chulos Tati, que arte tienes y que gusto con los estampados.
    Me encantan!!!
    Un besete guapi

    ResponElimina
  7. Te quedaron todos muy tiernos y hermoso.miles besitos.

    ResponElimina
  8. Molt txulos Tati! Tot uns detallets! Una abraçada bonica

    ResponElimina
  9. Son estupendos, este año me enseñaron unos parecidos que hicieron unas amigas y los tuyos no tienen nada que envidiarles!!!!!! Buena semana!! ♥♥♥

    ResponElimina
  10. Doncs per no saber gaire be com es feien, t'han quedat molt be. I a més, segur que tothom va quedar molt content amb aquest detall.

    ResponElimina
  11. Pues para haber improvisado, los angelitos te han quedado divinos y eso caracoles son un amor ^-^
    Besotes

    ResponElimina
  12. lindos lindos Tati, me encantan los caracoles una verdadera chulada, besos

    ResponElimina
  13. Pero qué simpáticas, me gustan mucho y los caracoles también.
    Saluditos

    ResponElimina